ROMOTOP - printre putinii producatori de focare si sobe pe lemne, certificate in toata Europa, inclusiv Austria si Germania, tarile cele mai exigente.

Focare de colt

Semineu pe lemne pe colt - Piesa de rezistenta, care transforma orice casa

 

Semineele sunt o metoda de incalzire des intalnita, care nu si-a pierdut inca din prestigiul dobandit de-a lungul timpului, acela de a transforma spatiul locuit in “acasa”. Ideale pentru incalzit, pentru a crea o ambianta aparte si pentru a obtine independenta de facturile lunare la gaz sau curent, semineele pot fi gasite in locuinte urbane sau rurale deopotriva.In magazinul Gaftos.ro exista o gama variata de focare pe lemne, care ofera o temperatura placuta si uniforma in orice incapere sunt montate. Cine vrea sa obtina un grad ridicat de confort poate sa opteze pentru focarele cu geam drept, cu 3 geamuri sau pentru focarele de lemne premium. Daca se doreste conectarea a doua incaperi, atunci se pot instala focarele de tip tunel, ce pot fi achizitionate la preturi accesibile. Un trend ascendent in solutiile de incalzire centrala este reprezentat acum de termofocarele cu functia de incalzire a apei, caldura obtinuta fiind de lunga durata. Toate produsele sunt de calitate, rezistente si durabile.
 

Semineele de lemne pe colt - Preturi corecte si caracteristici tehnice de top

 

Focarele pe lemne din magazinul nostru au dimensiuni diferite si deschidere pe verticala sau orizontala. Se evidentiaza prin sistemul nou de evacuare al gazelor arse, prin interiorul captusit cu samota speciala, picioare ajustabile pe inaltime. Geamurile au dimensiuni potrivite, in functie de dorintele clientilor, unele dintre ele fiind peste marimile standard, intalnite in mod obisnuit pe piata. Focarele de colt au randament mare, consum bun de lemne si fac parte din clasa energetica A+.

Suport clienti Lu-Samb 9:00-17:00

0744486805 office@gaftos.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!