ROMOTOP - printre putinii producatori de focare si sobe pe lemne, certificate in toata Europa, inclusiv Austria si Germania, tarile cele mai exigente.

Focare termosemineu

Focarul termosemineu – o solutie de incalzire confortabila si aspectuoasa

 

Gazele nu mai sunt singura sursa de incalzire de mai multa vreme, multe persoane alegand si alte metode de a-si asigura confortul pe perioada anotimpului rece. Printre acestea, sobele electrice si focarele de tip termosemineu pe lemne sunt printre cele mai intalnite solutii atat pentru apartamente, cat si pentru casele situate in orase sau in zone rurale.
 


Daca ai in plan sa amenajezi sau reamenajezi si esti in cautarea unei solutii eficiente de incalzire, un termofocar poate fi una dintre cele potrivite. Poti alege unul sub forma de semineu electric pe care il poti monta in living, daca locuiesti la apartament sau a unei sobe pe lemne clasica, daca ai o casa la tara.
 

Focarul termosemineu pe lemne pentru o casa amenajata in stil rustic

 

Daca locuiesti la sat sau ai o casa de vacanta, un termosemineu cu focar pe lemne se va potrivi cu un design in stil rustic. In functie de dimensiunea camerei in care va fi montat, acesta trebuie ales in functie de suprafata care va incalzita. Pe langa acesta, poti alege si un gratar fire pit pentru curte sau gradina pentru a completa stilul de amenajare ales.
 

De la focare electrice la termofocare sau sobe pe lemne, acum nu mai trebuie sa depinzi de o singura sursa de incalzire, astfel incat alegand alternativele care nu implica gazul, poti optimiza costurile legate de confortul tau pe perioada sezoanelor reci. Ofera-i casei sau apartamentului tau un aspect deosebit si modern cu ajutorul solutiilor noastre premium!
 

Termofocarele pe lemne din oferta noastra sunt produse de Romotop, unul dintre cei mai mari producatori din Europa pe piata de focare si sobe, cu certificare in UE, inclusiv in Austria si Germania.
 

Eficienta acestor termofocare este cu 10% mai mare fata de alte seminee tip centrala, datorita sistemului inovativ patentat Triple Pass, in care gazele rezultate in urma arderii trec de trei ori prin kitul de centrala. In acest fel kitul de centrala termica beneficiaza de cantitatea maxima de caldura de la gazele de ardere, ceea ce inseamna o economie considerabila a costurilor de incalzire.

Suport clienti Lu-Samb 9:00-17:00

0744486805 office@gaftos.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!