C82FC0B0396D1BF10D15332B1E1D76CB

Seminee bioetanol

Cele mai sigure seminee cu bioetanol!
 
Gama bioetanol include bio-seminee si arzatoare pe baza de bioetanol, concepute pentru a fi complet flexibile si pentru a se potrivi in orice incapere. Patrate, rotunde, compacte sau mari, montate in masuta de cafea sau pe perete, comercializam o gama variata de seminee cu bioetanol de diverse forme si dimensiuni, posibilitatile de design fiind numeroase.

Simplu, sigur si inteligent
Produsele AFIRE sunt o referinta in ceea ce priveste confortul si usurinta utilizarii focului, ele favorizand o utilizare usoara a semineului cu bioetanol cu comanda de la distanta. Nu exista lucrari de instalare si intretinere. Semineele cu bioetanol au fost proiectate astfel incat, prin simpla apasare a unui buton, poti activa sau opri automat flacarile.

Pentru a te putea bucura de placerea focului in liniste totala, semineele si arzatoarele cu bioetanol sunt echipate cu toate masurile de siguranta existente. Unitatea nu poate fi pornita sau va fi oprita automat in caz de defect sau functionare anormala. Cu alimentare controlata, senzori de CO², detectoare de caldura si alte masuri, semineele sunt perfect sigure.  

Aprinderea prin electrozi este un adevarat progres tehnologic care este important nu numai din punct de vedere al confortului – aprinderea printr- simpla apasare de buton, dar si al sigurantei – elimina riscul arsurilor la maini. Acum nu mai ai nevoie de chibrituri sau brichete; aprinderea flacarilor este automata si sigura.

Aceste seminee inteligente sunt ecologice, ard bioetanol, o energie curata, regenerabila care nu emite nici fum, nici miros.
 
 

Usor de controlat
• telecomanda 
buton on/off
• optiune de control de la distanta
• compatibil cu toate sistemele smartphone si wi-fi

Aprindere

• aprindere automata si securizata prin electrozi de inductie electronica de joasa tensiune
• pompe de alimentare cu membrane de inalta tehnologie, dezvoltate in domeniul medical

Siguranta
• senzori electronici care opresc automat aparatul in cazul unei defectiuni (CO², caldura, niveluri, gabaritul rezervorului, accelerometru etc.)
• umplerea rezervorului asistat, sigur

Standarde
• toate bio-seminee si arzatoarele cu bioetanol respecta standardele CE (Europa), FCC (USA), IC (Canada)
 
Filtreaza rezultatele

Culoare

Vezi mai multe

Producatori

Vezi mai multe

Rating

Vezi mai multe

Suport clienti Lu-Samb 9:00-17:00

0744 48 68 05 office@gaftos.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.