ROMOTOP - printre putinii producatori de focare si sobe pe lemne, certificate in toata Europa, inclusiv Austria si Germania, tarile cele mai exigente.

Seminee electrice

Semineu electric alb si gri, pentru un living confortabil

 

Senzatia de confort si liniste pe care o poti trai doar atunci cand te simti cu adevarat acasa este, de acum, usor de obtinut, cu ajutorul unui semineu electric in living. Aceste aparate functioneaza pe baza de curent electric si au capacitatea de a genera caldura, precum si de a oferi un deosebit punct de atractie, din punct de vedere estetic.

 


In oferta noastra am inclus variante de seminee electrice albe, minimaliste, care se pot integra usor in orice stil decorativ. Tot de pe site-ul nostru poti cumpara si semineu electric gri, o alta optiune minimalista si usor de adaptat in decor.

 

Seminee electrice moderne, cu functii multiple

 

Modelele de semineu electric de perete pe care le poti achizitiona de pe site-ul nostru dispun de focare performante, mai multe tipuri de decor interior pentru camera de ardere, optiuni de setare a intensitatii luminii, precum si de posibilitatea de a functiona fara a genera caldura.

 

Nivelul lumini LED, precum si intensitatea caldurii pe care o ofera un semineu electric pentru apartament sau pentru casa pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii multifunctionale, din dotare.

 

Pe Gaftos.ro gasesti seminee electrice de perete si focare electrice premium la preturi foarte avantajoase. Bazate pe sisteme moderne, eficiente si cu un excelent randament economic, sistemele pe care ti le punem la dispozitie te vor ajuta sa te bucuri de confort si caldura intr-un mediu cu adevarat placut.

 

Tot in oferta noastra poti descoperi si variante performante de sobe electrice premium, acestea fiind ideale pentru camerele din locuinta ta, precum si pentru spatii precum foisor sau garaj.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Selectia ta:

Putere: 1500 W ×

Suport clienti Lu-Samb 9:00-17:00

0744486805 office@gaftos.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!